Talen

Frans voor gevorderden start 2018 GEANNULEERD!

Gaat u graag met vakantie naar Frankrijk, maar zou u meer Frans willen praten? Heeft u een 2e huis in Frankrijk? Wilt u met Stromae mee kunnen zingen en ook nog de inhoud van de teksten begrijpen? In deze cursus behandelen we de Franse taal en cultuur in 12 lessen van anderhalf uur.
Frans voor gevorderden is geschikt voor iedereen die over een zeker basiskennis van het Frans beschikt, vergelijkbaar met ca. 2 tot 3 jaar middelbare school. Aan de hand van chansons, grammaticaoefeningen, literatuur, krantenartikelen, etc. verdiepen we ons in de Franse taal, cultuur, politiek en geschiedenis. Vanaf de 1e les zullen we zoveel mogelijk Frans proberen te praten.

Locatie: bibliotheek Krommenie. Start cursus: maandag 15 januari. Laatste les: 16 april.
Tijdstip: 13:00 - 14:30.
Bij minimaal 8 deelnemers gaat de cursus door.
Meer informatie

Extra info

Het is noodzakelijk over een computer te beschikken in verband met huiswerk, links naar het internet e.d. Hoewel een prettige sfeer voorop staat is het belangrijk tijd in te ruimen voor huiswerk en herhaling van de stof.

Kosten: €145,00. Tijdens deze cursus gebruiken we geen boek.

LET OP GEANNULEERD

Docent: Ellen van der Grijn

Doelgroep

  • Volwassenen

Schrijf je in!

Schrijf je in op deze cursus. De gegevens worden direct naar de docent gestuurd. Met hem of haar maak je zelf je afspraken.

Reacties