Persoonlijke ontwikkeling

GELUKKIG WORDEN, ZIJN EN BLIJVEN!

Door middel van vijf stappen je bewust worden van je eigen inbreng in hoe je je voelt. Je leert bewuster om te gaan met gedachten en je gedrag. Je leert niet alleen de handvaten om geluk te zien, maar je leert juist ook dat je je ook ongelukkig mag voelen.
Wij mensen streven ernaar ons gelukkig te voelen. Gelukkig zijn is een perfecte staat van zijn, het ultieme doel. En om dit doel te bereiken, vergeet je stil te staan bij wat geluk eigenlijk voor jou betekent. Geluk is iets dat je elk moment tot je kunt nemen, daar hoef je niet hard voor te werken, je hoeft je er alleen maar voor open te stellen.
In vijf avonden leer je hoe je geluk tot je kunt nemen. Gelukkig zijn is iets dat je kunt leren, het is niet afhankelijk van alleen maar de omstandigheden. Jij kunt zelf ook een flink aandeel in je eigen geluk investeren. Dit heeft te maken met een stuk bewustwording, hoe je in het leven staat en hoe je dit allemaal verwerkt in je hoofd. Acceptatie van hoe jij je voelt (gelukkig of ongelukkig) is daarbij de leidraad. Tijdens de lessen leer je inzicht te krijgen hoe jij tegen geluk aankijkt en hoe je dit kunt veranderen. Tussen de lessen breng je het geleerde in de praktijk, zodat je direct kunt toetsen hoever je in je geluk staat. Na afloop van de cursus heb je een naslagwerk en een inzicht in hoe jij gelukkig kunt zijn.

Data en tijden:
Momenteel staat er geen cursus gepland, Mocht je wel interesse hebben, meld je dan vrijblijvend aan. Zodra een nieuwe cursusdatum bekend, is krijg je direct bericht.

Lokatie:
nog niet bekend.

Prijs: € 65,- p.p.

Minimale aantal deelnemers 4
Maximale aantal deelnemers 8

Docent: Helene Noordeloos

Doelgroep

  • Volwassenen

Schrijf je in!

Schrijf je in op deze cursus. De gegevens worden direct naar de docent gestuurd. Met hem of haar maak je zelf je afspraken.

Reacties