Persoonlijke ontwikkeling

Grip op Jezelf! Met Gratis het boek Grip op de liefde erbij

Krijg Grip op jezelf. In een dwingende maatschappij waar we vooral veel moeten, zou het fijn zijn jezelf onder alle omstandigheden staande te kunnen houden. Hoe je dat voor elkaar krijgt! Dat ga je ondervinden, meemaken en leren als je kiest voor deze workshop. Grip op Jezelf!
Je staat op een punt in je leven, dat je tegen jezelf zegt: Ik weet het allemaal niet meer! Zodra je dat zinnetje tegen jezelf zegt, doe dan een pas op de plaats. Je geeft met dit zinnetje aan jezelf een boodschap af. Wedden dat de dingen in je leven niet lukken, zoals jij graag wilt? Wedden dat jij in ‘gevecht’ bent met het leven en dus met jezelf? Dan is het tijd voor verandering. Dan is het tijd om de ‘strijd’ die je voert met het leven en dus ook met jezelf aan te gaan pakken en jezelf te gaan herprogrammeren. Door deze workshop te volgen ben jij klaar om het leven weer te gaan omarmen in plaats van er mee in gevecht te zijn. Je leert in te zien, dat zolang jijzelf niet aan het roer van je eigen leven staat, omstandigheden je in zijn greep houden. Word baas van de omstandigheden, dan verdwijnt het gevoel te worden geleefd.

- Je gaat leren dat al dat gepieker, zinloos is en hoe je er mee kunt stoppen
- Je gaat inzien dat jij de enige bent die zijn eigen leven een positieve draai kan geven
- Je gaat leren je ruimte in te nemen, door grenzen te leren stellen en hoe je dat kunt doen
- Je gaat leren op een andere manier te communiceren en ziet wat het effect daar van is op jezelf en op anderen
- Je gaat leren opkomen voor jezelf, zonder een (innerlijke) strijd aan te hoeven gaan
- Je gaat begrijpen wat leven vanuit je volwassen Ik is en welk effect dat heeft op je eigen leven en diegenen die in je leven zijn.

Je ontvangt tevens het boek Grip op de liefde 15,95 (inclusief)

Locatie: Bieb Zaandam

Data: 13 januari 2018

Tijd: 09.00 - 12.00 uur

Prijs: 45,95
Meer informatie

Extra info

Je ontvangt het boek Grip op de liefde gratis, als je je opgeeft voor deze workshop. Het boek geeft je inzichten in jezelf, relaties en is een ongelooflijk mooie toevoeging op de workshop!

Docent: Yvonne Witteveen

Doelgroep

  • Volwassenen

Schrijf je in!

Schrijf je in op deze cursus. De gegevens worden direct naar de docent gestuurd. Met hem of haar maak je zelf je afspraken.

Reacties