Culinair

Koken voor jezelf: simpel & gezond

De workshop ‘Koken voor jezelf’ laat zien hoe je lekker voor jezelf en anderen kunt koken, simpel, gezond en goedkoop. Er is informatie, filmpjes, opdrachten, praktische tips en simpele recepten om thuis zelf mee aan de slag te gaan.
De workshop ‘Koken voor jezelf’ maakt je wegwijs in wat goed en gezond voor je is. De supermarkten staan vol met gemakkelijke producten en maaltijden die gezond lijken, maar vaak meer zout, suiker en vet bevatten dan goed voor je is.
De vraag is hoe je lekker voor jezelf en anderen kunt koken, aangepast aan je leeftijd, simpel, gezond en goedkoop. Een gezonde maaltijd bereiden neemt niet veel tijd in beslag, je weet wat je eet, je let op je budget en je weet zeker dat je alle vitaminen & mineralen binnen krijgt om gezond te blijven en je fit te blijven voelen.
Een workshop met informatie, opdrachten, filmpjes, praktische tips en simpele recepten. Aan het eind weet je waaruit een gezonde maaltijd bestaat en hoeveel van alles je nodig hebt om er zelf thuis lekker mee aan de slag te gaan.
Meer informatie

Extra info

Datum: vrijdag 9 maart 2018
Tijd: 15:00-17:00 uur
Locatie: De Bieb Zaandam
Kosten: 12.50 Euro

Docent: Agnes Rian Dijker

Doelgroep

  • Volwassenen

Schrijf je in!

Schrijf je in op deze cursus. De gegevens worden direct naar de docent gestuurd. Met hem of haar maak je zelf je afspraken.

Reacties