Culinair

Koken voor Jezelf

De lezing ‘Koken voor Jezelf’ laat zien hoe je lekker voor jezelf en anderen kunt koken, simpel, gezond en goedkoop. Er is informatie, filmpjes, opdrachten, praktische tips en simpele recepten om thuis zelf mee aan de slag te gaan.
Voldoende groenten eten, en voldoende eiwit ook als je niet elke dag vlees wilt eten, minder pakjes en potjes, simpele recepten om zelf aan de slag te gaan, daar gaat deze lezing over.
Het is geen kookles, maar je krijgt praktische tips hoe je snel een smakelijke gezonde maaltijd samenstelt. Er wordt uitgelegd, er zijn filmpjes en opdrachten. Aan het eind van de lezing kun je zelf aan de slag met recepten en handige tips die je mee naar huis krijgt.

Gezond en simpel
De vraag is hoe je zoveel mogelijk voor jezelf kunt koken, aangepast aan je leeftijd, en gezond, simpel en goedkoop. Want dan weet je wat je eet, je let op je budget en je weet zeker dat je de nodige voedingstoffen binnen krijgt.

Meer variatie
De lezing is ook bedoeld voor deelnemers die regelmatig koken, maar meer variatie en inspiratie willen, of niet goed weten wat goed bij elkaar past en welke hoeveelheden je nodig hebt.

Soepen en sauzen
Vaak worden soepen en sauzen moeilijk gevonden, en daarom uit een pakje of potje gehaald. Maar er zijn ook simpele recepten voor het maken van sauzen en soep.
Meer informatie

Extra info

Datum: zaterdagochtend 2 november 2019
Tijd: 11:00-13:00 uur
Locatie: De Bieb Zaandam - Westzijde 170-A
Kosten: 12.50 Euro

Docent: Agnes Rian Dijker

Doelgroep

  • Volwassenen

Schrijf je in!

Schrijf je in op deze cursus. De gegevens worden direct naar de docent gestuurd. Met hem of haar maak je zelf je afspraken.

Reacties