Persoonlijke ontwikkeling

Mindful Boetseren op dinsdag 4, 18 juni, 2, 16 juli, 27 augustus 19.30-21.00

Je kunt elk moment starten. Een avond ontspannen boetseren; creëren, spelen en ervaren! Niet gericht op resultaat of een eindproduct. Ik stimuleer je om contact te maken met je lichaam en je handen het werk te laten doen. Juist dan ontstaan betekenisvolle beelden! De kunst van het aanraken!
We starten de avond samen met het mindful door kneden van de klei.
Daarna rijk ik een thema aan waar ieder op zijn eigen manier mee aan het werk gaat. Dit kunnen korte oefeningen zijn of beelden waar langer dan 1 week aan gewerkt wordt. Thema's die aangereikt worden nodigen je altijd uit om bij jezelf stil te staan en vanuit je hart te creëren ipv uit je hoofd.

Ervaring is niet nodig, die krijg je van zelf. Ik begeleid en assisteer daar waar ik zie dat het gewenst is.
Meer informatie

Extra info

Tijd
19.30-21.00
Kosten
4 lessen € 70
losse les € 22,50
proefles € 12,50
Datum: 4,16 juni, 2 , 16 juli, 27 augustus ( 1 x in de 2 weken)
Locatie:
Praktijk Beeldrijk
De Lichtplaats
Vlielandstraat 2
1506 TC Zaandam

Docent: Mirjam: Praktijk Beelrijk Koops

Doelgroep

  • Volwassenen

Schrijf je in!

Schrijf je in op deze cursus. De gegevens worden direct naar de docent gestuurd. Met hem of haar maak je zelf je afspraken.

Reacties

reacties van cursisten die eerder workshops en lessen volgenden bij Mirjam

‘’Mooie, gebalanceerde cursus. Mirjam ademt haar mindfullness-vak en dat helpt in de sfeer te komen. Lekker stevige klei. Werken met de elementen. Werken vanuit je kern. Heerlijk’’. ‘’De workshop Mindfulness Boetseren is een mooie combinatie van mindfulness en creatief bezig zijn. Niet liggend op een matje, maar actief met je handen in de klei. Aan de slag gaan met punten die jou op dát moment bezighouden. Ik vond het echt een cadeau voor mezelf!’’ ‘’Het gooien met de klei. Dat was zo’n pure actie. Het ervaren van kracht vond ik heel super. Maar ook interessant was de frustratie van de mislukte worpen, van de klei die suf op de grond viel, en het hele bewustzijn van mijn gedachten en oordelen daarover’’. “Mirjam weet een sfeer van wezenlijke aandachtige aanwezigheid neer te zetten, binnen een veilige, serene omgeving. Onder haar bezielde begeleiding ontstaat de ruimte om je via de klei te verbinden met jezelf en je gespiegeld te voelen. Een prachtig proces dat innerlijke metamorfose teweeg kan brengen en dat door het werken met de klei heel tastbaar wordt. Een bijzondere ervaring!´´ ‘’Ik voelde me aangenaam, rustig en zacht. Bewust van de hoeveelheid verschillende emoties en gedachten er in me omgaan als ik alleen maar met een stuk klei bezig ben’’. ''Heerlijk opgaan in het moment, niet geleid creëren, maar voelen wat de klei je laat voelen.'' ´´Het was een mooi geheel, vol aandacht van binnenkomst tot vertrek. Met zoveel zorgzaamheid voorbereid en begeleid door jou``. ''Ik had weinig verwachtingen. Ik keek er vooral naar uit aan de slag te gaan met veel klei! En hoopte dat het mijn eigen proces ten dienste zou zijn. Dat was zeker het geval! Voor mij heeft het heel therapeutisch gewerkt. Dank je wel daarvoor!''