Persoonlijke ontwikkeling

MINDFULNESS

Wetenschappelijk bewezen training van 8 weken, waarbij je intensief bezig bent met stressreductie door in het NU te leven. Bewust worden van je gedachten en je daaruit vloeiend automatisch gedrag. Met als doel: vermindering van stress, meer concentratie en het verminderen van piekergedachten.
Mindfulness is een wetenschappelijk bewezen methode die je leert om alert in het NU te verblijven. Door niet mee te gaan met gedachten die jou de hele dag bezighouden, creëer je een moment van ontspanning. Hoe meer van deze momenten hoe beter je in jouw vel gaat zitten. Tijdens de acht-wekelijkse sessies leer je hoe je deze momenten vasthoudt en hoe jouw gedachten werken en hoe ze door ze aan te passen jouw gedrag en gevoel kunt veranderen. Hierdoor ontstaat meer ontspanning en ontspanning zorgt ervoor dat je geconcentreerd bent, je zelfverzekerder voelt en het verhoogt jouw eigenwaarde. Dus stop met stressen en geef je op!
De kosten voor 8 lessen bedragen 137,50 euro, inclusief naslagwerk en oefenmateriaal op USB.

Data:
De septembergroep heeft geen doorgang kunnen vinden, omdat er niet genoeg aanmeldingen waren. Wil je ook meedoen, geef je dan (vrijblijvend) op, zodat ik een nieuwe startdatum kan inplannen in oktober, begin november 2019.

Minimale aantal deelnemers 6
Maximale aantal deelnemers 10
Meer informatie

Extra info

Je kunt je opgeven via deze site. Wil je verdere informatie dan kun je bellen met Helene op 06 - 104 21 294

Docent: Helene Noordeloos

Doelgroep

  • Volwassenen

Schrijf je in!

Schrijf je in op deze cursus. De gegevens worden direct naar de docent gestuurd. Met hem of haar maak je zelf je afspraken.

Reacties