Even voorstellen

Karin Weinberg

Ik ben Karin Kiron Weinberg (1975). Mijn opvoeding, scholing en werkervaring zijn gelegen in het Westen (Rotterdam en Amsterdam). Mijn roots liggen in het Oosten (Bangladesh, Azië). Zij worden gekenmerkt door zachtheid, zuiverheid, rust, aandacht, balans en authenticiteit. Het laatste betekent voor mij de juiste dingen doen, op je gevoel afgaan en luisteren het stemmetje in je hart.

Waren bij mij eerst ratio en ambitie leidend, nu is mijn hart leidend, doen wat ik echt leuk vind. Voor mij zijn dat mijn passie voor yoga(filosofie) en teruggaan naar mijn roots. India heeft op mij een enorme aantrekkingskracht, met haar rijke cultuur, klimaat, yoga, voeding, natuur, hindoeïsme en Ayurveda.

Sinds 2010 beoefen ik yoga. Ik ben gecertificeerd yogadocent (Raja Yoga Instituut in Ilpendam, Pondicherry in India en Ashtanga Vinyasa in Amsterdam).

Yoga geeft me rust en kracht. Yoga heeft me geholpen in moeilijke tijden, geeft me innerlijke rust en brengt me steeds meer naar mezelf. Het voelt heel fijn om anderen yogales te geven en ik ben dankbaar als de ander ontspannen, relaxed en ontstressed is na het volgen van mijn les.'

Mijn cursus(sen)