Even voorstellen

Mirjam: Praktijk Beelrijk Koops

Ik ben Mirjam. In mijn praktijk Beeldrijk bied ik workshops aan gericht op persoonlijke ontwikkeling dmv creativiteit en mindfulness.
Ik ben geregistreerd als kunstzinnig (beeldend) therapeut bij de NVKT (Nederlandse verenging voor kunstzinnige therapie).
Ik ben opgeleid tot mindfulness trainer bij het centrum voor mindfulness Amsterdam.
In mijn praktijk verzorg ik naast workshops ook therapie voor mensen met stress, burn-out, depressie, trauma, rouw en eetstoornissen..
Op mijn website praktijkbeeldrijk kunt je uitgebreide informatie lezen.
Ik hoop je graag te ontmoeten op een van mijn workshops!'

Mijn cursus(sen)

  • Mindful Boetseren wekelijks op dinsdag 19.30-21.00 start vanaf 9 april
  • reacties van cursisten die eerder workshops en lessen volgenden bij Mirjam

    ‘’Mooie, gebalanceerde cursus. Mirjam ademt haar mindfullness-vak en dat helpt in de sfeer te komen. Lekker stevige klei. Werken met de elementen. Werken vanuit je kern. Heerlijk’’. ‘’De workshop Mindfulness Boetseren is een mooie combinatie van mindfulness en creatief bezig zijn. Niet liggend op een matje, maar actief met je handen in de klei. Aan de slag gaan met punten die jou op dát moment bezighouden. Ik vond het echt een cadeau voor mezelf!’’ ‘’Het gooien met de klei. Dat was zo’n pure actie. Het ervaren van kracht vond ik heel super. Maar ook interessant was de frustratie van de mislukte worpen, van de klei die suf op de grond viel, en het hele bewustzijn van mijn gedachten en oordelen daarover’’. “Mirjam weet een sfeer van wezenlijke aandachtige aanwezigheid neer te zetten, binnen een veilige, serene omgeving. Onder haar bezielde begeleiding ontstaat de ruimte om je via de klei te verbinden met jezelf en je gespiegeld te voelen. Een prachtig proces dat innerlijke metamorfose teweeg kan brengen en dat door het werken met de klei heel tastbaar wordt. Een bijzondere ervaring!´´ ‘’Ik voelde me aangenaam, rustig en zacht. Bewust van de hoeveelheid verschillende emoties en gedachten er in me omgaan als ik alleen maar met een stuk klei bezig ben’’. ''Heerlijk opgaan in het moment, niet geleid creëren, maar voelen wat de klei je laat voelen.'' ´´Het was een mooi geheel, vol aandacht van binnenkomst tot vertrek. Met zoveel zorgzaamheid voorbereid en begeleid door jou``. ''Ik had weinig verwachtingen. Ik keek er vooral naar uit aan de slag te gaan met veel klei! En hoopte dat het mijn eigen proces ten dienste zou zijn. Dat was zeker het geval! Voor mij heeft het heel therapeutisch gewerkt. Dank je wel daarvoor!''