Even voorstellen

Yvonne Witteveen

Ik ben Yvonne Witteveen, gediplomeerd counselor, coach op velerlei gebieden. Ik werk als Verander/Inzicht & Bewustzijnscoach.
Na een relatie van ruim 20 jaar stond ik ineens alleen voor de opvoeding van mijn toen acht-jarige zoon. Die opvoeding moest gecombineerd worden met een meer dan fulltime baan als trainer, opleidingsadviseur door het hele land heen. Stress begon mij voor de voeten te lopen, ik wilde het goed doen, te goed, mocht van mijzelf geen fouten maken. Stelde hoge eisen aan mijzelf en ook aan mijn omgeving. Tot er een moment in mijn leven kwam, dat ik dacht, waar ben ik toch mee bezig, ga eens leven, Echt leven…..Mijn zware baan opgezegd en ben mij gaan richten op die dingen die in het leven echt belangrijk zijn. Het echte leven voor mij is, het leven als een uitdaging te zien en niet als zwaar. Het betekent Jezelf vinden en aan het roer staan van je eigen leven. We hebben zoveel kracht in ons en ik kan jou helpen die kracht in Jezelf te vinden.

Je kunt bij mij terecht voor:
Individuele Coaching / Relatiecoaching / Stresscoaching / Jongerencoaching / Kindcoaching / Gezinscoaching/ Luistercoaching/ Bedrijfscoaching / Teambuilding.

Ook verzorg ik Trainingen & Workshops en Lezingen in mijn eigen Academie: De Bewust-Zijn Academie en geef ik deze ook door het hele land heen.

Heb ik speciaal een programma voor De Vrouw: Het programma heet “De Knop om”, bestemd voor die vrouwen die er achterkomen dat het leven niet datgene heeft gebracht wat ze zo graag hadden gewild. Het programma is gericht om van vrouwen een Zelfbewuste vrouw te maken.

Heb ik een Leergang Vind Jezelf, waarin in een 12 tal sessies je meegenomen wordt naar een Nieuwe wereld, waarvan jij niet wist dat deze bestond.

Maak ik mij hard voor het vergeten Vak: ‘Leren Voelen’. Hierover verschijnt binnenkort een E-book en ben ik bezig dit vak vorm te geven binnen scholen. We zijn altijd maar bezig met “Herstelwerkzaamheden” . Hoe mooi zou het zijn als we rond ons 20ste emotioneel volwassen zijn en het leven van daaruit tegemoet kunnen treden en niet achteraf ons moeten ‘herstellen’……'

Mijn cursus(sen)