Lezing

Inspiratielezing door Ernest van der Kwast: Vier verhalen van jonge gevluchte academici in Nederland

Donderdag 14 december is schrijver Ernest van der Kwast te gast bij de FluXus Inspiratielezing. Hij komt vertellen over zijn nieuwste boek waarin hij een stem geeft aan vier jonge mensen die allemaal met een verschillende achtergrond naar Nederland zijn gevlucht.

Zeer recent verscheen ‘Jouw toekomst is mijn toekomst’ van de hand van schrijver Ernest van der Kwast. Met groot inlevingsvermogen en oog voor detail geeft Ernest van der Kwast stem aan vier jonge mensen die allemaal met een verschillende achtergrond naar Nederland zijn gevlucht. 

De verhalen beginnen bij hun mooie herinneringen aan vroeger. Het is de aanhef van hun leven, waarin zich pas later de onafwendbare tragiek openbaart. Het resultaat is een aangrijpend boek met moedige verhalen die ons anders laten kijken naar de mensen die de oversteek naar Europa hebben gemaakt.

In deze lezing bij FluXus vertelt hij ons over dit recente werk. Opvolger van onder andere ´De IJsmakers´, ´Het wonder dat niet omvalt´ en ´Mama Tandoori´ het boek waarmee hij in 2010 doorbrak. Ernest van der Kwast (1981) spreekt zoals hij schrijft. Hij is een vlotte, humoristische spreker die je makkelijk meeneemt in zijn verhaal.

Reserveer een plek voor deze avond via klantenservice@fluxus.nl

Wanneer:

Gegeven door: Ernest van der Kwast
Datum: 14 december
Aanvang: 20:00 uur
Toegang: € 10 en € 7,50 met een FluXus pas per persoon
Adres: Klaas Katerstraat 7b
Plaats: Zaandam

Reserveer plaatsen
1
2
3
Meer